Bloggarkiv

fredag 23. desember 2016

Julepynt i små stuer

Nå nærmer det seg at skuldrene kan senkes og julekakene kan smakes litt på, for nå er det nemlig lillejulaften. Dagen før dagen må være en av de fineste, for det er i dag alt det magiske skjer. Da det i tillegg har snødd hele dagen ligger det en fin dyne over gress og stein ute, og jeg syns jeg enser lukten av grønnsåpe fra naboenes vasketokt.

I vår lille store minimalisthjem er det ikke plass til all verdens pynt - så i år har vi laget mye julepynt i papir som vi har klippet ut. Vi fikk laget en julelenke som fremkalte herlige barndomsminner med storesøstra mi, der vi laget meterlange julelenker til jul.


Vi laget at fra hjerter, juletrær, stjerner og griser er klippet ut og limt opp på veggen, og dette syns barna var det aller morsomste i dag.


Treet ble pyntet for noen timer siden og nå gjenstår det litt her og der, så er vi snart klare for "kvelden før kvelden" på NRK.Selv i mitt og mannens lille sittehjørne ble det mer julekos med hjerter på veggen.Da gjenstår det bare å skrive: God jul til deg og dine <3 <3 <3